Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα σε Τεν Χάαγκ και Σάντσο!

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα σε Τεν Χάαγκ και Σάντσο!

Χάος στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την Αρσεναλ.

«Ενός κακού, μύρια έπονται», λέει ο λαός, μια φράση που ταιριάζει ταμάμ για να περιγράψει κανείς την κατάσταση στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά και την ήττα από την Αρσεναλ, βγήκαν τα… μαχαίρια στους «κόκκινους διαβόλους», με τον Τζέιντον Σάντσο να ανοίγει μεγάλη κόντρα με τον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος άσος έβγαλε στη… σέντρα τον Ολλανδό προπονητή, μετά και τη δήλωσή του για την εικόνα του στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ.

«Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ ο Τζέιντον λόγω της απόδοσής του στην προπόνηση. Θα πρέπει να πιάνεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάθε ημέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιλογές στην επίθεση, οπότε δεν επιλέχτηκε για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων, με τον Σάντσο να σηκώνει το γάντι μέσω των social media.

Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω σε ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς ψευδή. Πήγα πολύ καλά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.

Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν επιλέχτηκα, είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό κάτι που δεν είναι δίκαιο! Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα μου.

Σέβομαι όλες τις αποφάσεις που παίρνει το προπονητικό επιτελείο, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και είμαι ευγνώμων για αυτό και ξέρω πως κάθε εβδομάδα είναι πρόκληση.

Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα ό,τι και αν γίνει», ανέφερε στην απάντησή του ο Τζέιντον Σάντσο που έστρεψε τα βέλη του κατά του Ολλανδού κόουτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ