Λίβερπουλ: Εκτός και με Γουλβς ο Φαν Ντάικ με βαριά τιμωρία από την FA

Λίβερπουλ: Εκτός και με Γουλβς ο Φαν Ντάικ με βαριά τιμωρία από την FA

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν θα αγωνιστεί ούτε απέναντι στη Γουλβς, με την αγγλική FA να του επιβάλει ποινή για τα... γαλλικά προς τον διαιτητή στον αγώνα με τη Νιουκάστλ.

Η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ την επόμενη αγωνιστική απέναντι στη Γουλβς, με τον Ολλανδό αμυντικό να τιμωρείται για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή στο παιχνίδι με την Νιουκάστλ.

Η Λίβερπουλ φάνηκε πως δεν αντιμετώπισε θέματα απέναντι στην Άστον Βίλα, παιχνίδι το οποίο κέρδισε με 3-0 αν και ο Φαν Ντάικ απουσίαζε και πλέον καλείται ο Κλοπ να βρει λύσεις για να περάσουν οι «Ρεντς» και από την έδρα της Γουλβς (16/9) χωρίς τον καλύτερό τους αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Σε απομόνωση η ΑΕΚ- Έκρηξη Αλαφούζου με τον Κοσμά

Ο Βίρτζιλ κόντρα στην Νιουκάστλ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αφού «έψαλε» και μερικά «γαλλικά» προς τον διαιτητή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αγγλική ομοσπονδία να του επιβάλει επιπλέον τιμωρίας για άλλη μία αγωνιστική και χρηματική ποινή ύψους 116 χιλιάδων ευρώ.

Η FA αποφάσισε να τον τιμωρήσει, διότι η στάση του απέναντι στον διαιτητή Τζον Μπρουκς την στιγμή που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ