Διαψεύδει τον Φατζόλι ο Τοναλί: Αρνείται ότι ενέπλεξε άλλους στην υπόθεση

Διαψεύδει τον Φατζόλι ο Τοναλί: Αρνείται ότι ενέπλεξε άλλους στην υπόθεση

Σύμφωνα με την «Gazzeta dello sport» o Σάντρο Τονάλι αρνείται ότι ενέπλεξε κάποιον άλλο στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού και διαψεύδει τα λεγόμενα του Φατζόλι.

Νέες πληροφορίες φέρνει στο φως η «Gazzeta dello sport» για την περίφημη υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής για τον Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους (7+5 μήνες) σειρά παίρνει ο Τονάλι της Νιούκαστλ.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, οι αρχές παλεύουν να κλείσουν την υπόθεση αυτή σε χρόνο ρεκόρ με τις υποχρεώσεις του παίκτη να πιέζουν ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Η μεγάλη πρόκληση του Τσιμίκα

Συγκεκριμένα, το μεγάλο θέμα που προκύπτει είναι ότι εάν δεν βγει ποινή από την FIGC, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ο Τονάλι μπορεί να αγωνίζεται κανονικά με την Νιούκαστλ. Μεσοβδόμαδα επίσης έχουμε και παιχνίδια για το Champions League, έτσι η UEFA ασκεί ιδιαίτερες πιέσεις στις ιταλικές αρχές ώστε η υπόθεση να έχει τελειώσει πριν το παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Ντόρτμουντ.

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την ομολογία του Τονάλι ότι στοιχημάτισε σε παιχνίδια της τότε ομάδας του, Μίλαν, ο ίδιος κινδυνεύει με τουλάχιστον 12 μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα.

Να τονίσουμε πως αν η εισαγγελία βρει νέα στοιχεία για την υπόθεση ακόμα και μετά την τελική απόφαση θα ανοίξει νέο φάκελο και θα ορίσει νέες ποινές για τους εμπλεκόμενους.

Ο ίδιος ο Τονάλι πάντως φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά ότι ενέπλεξε άλλους παίκτες στον τζόγο, διαψεύδοντας τα λεγόμενα του Φατζόλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ