Ο Τζον Στόουνς δεν είναι ένας… τυπικός αμυντικός (pic, vid)

Ο Τζον Στόουνς δεν είναι ένας… τυπικός αμυντικός (pic, vid)

Ο Τζον Στόουνς, πραγματοποίησε γεμάτη εμφάνιση, στη νίκη της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι του Μάντσετσερ.

Εμφάνιση βγαλμένη από τα… όνειρα του Γκουαρντιόλα πραγματοποίησε ο Τζον Στόουνς, στη χτεσινή (29/10) νίκη της Σίτι, απέναντι στη «συμπολίτισσα» Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Οι «πολίτες», επικράτησαν με 3-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, για το ποιος θα είναι ο θριαμβευτής του μεγάλου αγώνα της δέκατης αγωνιστικής της Premier League. Τα δύο γκολ του Χάαλαντ (και άλλο ένα του Φόντεν) χάρισαν την νίκη στην ομάδα του Πεπ και «βύθισαν» στην αβεβαιότητα ακόμη περισσότερο την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Θυμηθείτε τι έγινε στο ντέρμπι:

Από πέρσι, ο Γκουαρντιόλα έχει δώσει έναν νέο ρόλο στον Στόουνς, που θα μπορούσε να θεωρηθεί η… εξέλιξη του Μπουσκέτς. Ο Άγγλος αμυντικός, αγωνίζεται πλέον δίπλα στον Ρόδρι, ως μέσος και ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα φτάνει μέχρι και στη θέση του στόπερ.

Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα ο Στόουνς να πατάει σε όλο το γήπεδο και να αποδεικνύει πως έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και την τακτική «παιδεία» να ανταποκριθεί σε αυτόν τον απαιτητικό ρόλο.

Όλα αυτά φάνηκαν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο Άγγλος, είχε μία γεμάτη εμφάνιση, με 48/51 (94%) εύστοχες μεταβιβάσεις, 2 ανακτήσεις κατοχής και 1 κλέψιμο, αλλά σημαντικότερο όλων οι 59 ενέργειές του με την μπάλα, οι οποίες συνέβησαν -κυριολεκτικά- σε όλο το μήκος του γηπέδου.

Ο «χάρτης» του Στόουνς που δείχνει που έκανε όλες τις ενέργειές του με την μπάλα, δημοσιεύθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και τα λέει όλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ