Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ 2-0: Σόκαρε τις «Καρακάξες» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα

Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ 2-0: Σόκαρε τις «Καρακάξες» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα

Η Μπόρνμουθ πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ με 2-0 και ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Premier League πέτυχε η Μπόρνμουθ. Τα «Κεράσια» νίκησαν με 2-0 τη Νιούκαστλ, έφτασαν τους 9 βαθμούς και ξεκόλλησαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον η ομάδα του Άντονι Ιραόλα βρίσκεται στην 18η θέση, στο +3 από τη Λούτον και στο+5 από Μπέρνλι και Σέλφιντ Γιουνάιτεντ.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο επιθετικός της Μπόρνμουθ, Ντομινίκ Σολάνκε, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο 26χρονος Άγγλος πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ενώ στο 73ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ίδιος παίκτης ευνοήθηκε από τις κόντρες και έσμπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαβάστε επίσης: Η «εκτόξευση» του Ορτέγκα, ο Έσε που ακολουθεί και η αγορά της Αργεντινής

Η Νιούκαστλ με αυτό το τρόπο γνώρισε τη τέταρτη ήττα της σεζόν και παρέμεινε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς .

Μπόρνμουθ: Νέτο, Άαρονς (68′ Σμιθ), Ζαμπαρνί, Σένεσι, Κέλι, Κρίστι, Κουκ, Σεμένιο (81′ Ουαταρά), Κλάιβερτ (68′ Σινιστέρα) Τάβερνιερ (96′ Ρόθγουελ), Σολάνκε

Νιούκαστλ: Πόουπ, Χόλ (46′ Λιβραμέντο), Σερ, Λασέλς, Τρίπιερ, Γουίλοκ (95′ Κραφτ), Μάιλι (66′ Πάρκινσον), Λόνγκσταφ, Ζοελίντον, Γκόρντον, Αλμιρόν (31′ Ρίτσι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ