Τότεναμ – Άστον Βίλα 1-2: Σούπερ ανατροπή τετράδας για τους «χωριάτες»

Τότεναμ – Άστον Βίλα 1-2: Σούπερ ανατροπή τετράδας για τους «χωριάτες»

Τρίτη σερί ήττα με ανατροπή (1-2) για την Τότεναμ που έμεινε εκτός τετράδας και είδε την εξαιρετική Άστον Βίλα να την προσπερνά.

Τότεναμ υπό κατάρρευση! Η σούπερ Άστον Βίλα πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στο σπίτι της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου η οποία ηττήθηκε για τρίτη σερί φορά με ανατροπή και έμεινε πλέον εκτός τετράδας στη 13η αγωνιστική της Premier League. Εκεί που βρίσκονται πλέον οι «χωριάτες».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λο Σέλσο στο 22ο λεπτό, αλλά στις καθυστερήσεις του Α’ μέρους η Βίλα ισοφάρισε με τον Πάου Τόρες και στο 61′ πήρε τη μεγάλη νίκη με τον πρώτο σκόρερ της, Ολι Γουότκινς. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με την Τότεναμ να μην μπορεί να αποφύγει ακόμη μία ήττα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας που έμεινε πιστός στις πράξεις και τα λόγια του και τα «παραμύθια της Χαλιμάς»

Τότεναμ: Βικάριο, Ουντότζι, Ντέιβις, Έμερσον, Πόρο, Λο Σέλσο (86’ Βελίς), Μπεντανκούρ (32’ Χόιμπιεργκ), Κουλουσέβσκι, Τζόνσον, Χιλ (71’ Σκιπ), Σον

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κονσά, Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντιν, Καμαρά, Κας (46’ Τίλεμανς), Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν (90+1’ Ντουράν), Ντιαμπί (46’ Μπέιλι), Γουότκινς (90+1’ Ράμσεϊ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ