Η φάση που εξόργισε τη Σίτι: Ο Χούπερ έκοψε το τετ α τετ για να δώσει φάουλ στον Χάαλαντ (pic, vid)

Η φάση που εξόργισε τη Σίτι: Ο Χούπερ έκοψε το τετ α τετ για να δώσει φάουλ στον Χάαλαντ (pic, vid)

Νέες ακραίες διαμαρτυρίες κατά της διαιτησίας στην Premier League, αυτή τη φορά από την Μάντσεστερ Σίτι για απίστευτο φάουλ που της στέρησε τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

Η διαιτησία της φετινής Premier League συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις, με την Μάντσεστερ Σίτι να φωνάζει δίκαια στις καθυστερήσεις για φάουλ που σφυρίχτηκε… υπέρ της.

Σε ακόμη ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς, μένοντας στο 3-3 με την Τότεναμ, με παράπονα για την διαιτησία στο φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 3-3: Ο Κουλουσέφσκι σόκαρε τους «Πολίτες» στο 90′

Λίγο μετά την ισοφάριση του Κολουσέφσκι σε 3-3 στο 90′, ο Χάαλαντ δέχθηκε μαρκάρισμα στο 94′ από τον Έμερσον στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως σηκώθηκε πολύ γρήγορα και έβγαλε την κάθετη πάσα στον Τζακ Γκρίλις που έφευγε μόνος του απέναντι στον Βικάριο.

Ο διαιτητής του αγώνα, Σάιμον Χούπερ, προχώρησε σε ένα σφύριγμα που σήκωσε «θύελλα» διαμαρτυρίας από την πλευρά των «Πολιτών», καθώς υπέδειξε φάουλ υπέρ της Σίτι, διακόπτοντας την επίθεση των γηπεδούχων, που είχαν τεράστια ευκαιρία για το 4-3.

Μάλιστα όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο της μετάδοσης, ο Χούπερ με το που γίνεται το φάουλ και ο Χάαλαντ σηκώνεται ακαριαία, δείχνει πλεονέκτημα υπέρ της Σίτι (επομένως να συνεχιστεί κανονικά η φάση) και με το που καταλήγει η πάσα στον Γκρίλις σφυρίζει φάουλ, διακόπτοντας τη φάση στη μέση.


Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι πραγματικά περίεργες για παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος με τους παίκτες της Σίτι και κυρίως τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ορμούν στον διαιτητή της αναμέτρησης για να διαμαρτυρηθούν , παράπονα που συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα, σε μία φάση που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το πρωτάθλημα, με τη Σίτι να χάνει δύο βαθμούς, μετά από αυτή την απόφαση.

H ανάρτηση του Χάαλαντ με την επίμαχη φάση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ