Αδιανόητη ανατροπή της Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ (4-3) – Αγχώθηκε στο τέλος αλλά νίκησε την Μπράιτον η Τσέλσι (3-2)

Αδιανόητη ανατροπή της Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ (4-3) – Αγχώθηκε στο τέλος αλλά νίκησε την Μπράιτον η Τσέλσι (3-2)

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε... καρδιές στο φινάλε, η Λίβερπουλ πέτυχε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στη Φούλαμ, επικρατώντας με σκορ 4-3. Μεγάλη νίκη και για την Τσέλσι με 3-2 επί της Μπράιτον.

Ένα από τα παιχνίδια της σεζόν πραγματοποιήθηκαν στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ να πετυχαίνει μια τεράστια και αδιανόητη ανατροπή απέναντι στη Φούλαμ, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, επικρατώντας με σκορ 4-3 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο του ματς ήταν εντυπωσιακό, με τους «κόκκινους» να ανοίγουν το σκορ στο 20′ με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, για να ισοφαρίσουν οι «κότατζερς» τέσσερα λεπτά μετά με τον Γουίλσον. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 38′ χάρη στο γκολ του ΜακΆλιστερ, όμως ξανά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τετέ για το 2-2.

Αυτό που συνέβη όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους ήταν απλά… Λίβερπουλ. Η Φούλαμ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντε Κόρντοβα-Ριντ στο 80′ και όλα έδειχναν δύσκολα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Όμως οι «κόκκινοι» δεν το έβαλαν κάτω.  Αρχικά ο Έντο στο 87′ έφερε το ματς στα ίσα για το 3-3 και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Αλεξάντερ-Άρνολντ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Εντυπωσιακή ήταν και η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπράιτον, με τους «μπλε» να επικρατούν 3-2. Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε γρήγορα προβάδισμα δύο γκολ με τους Έντζο Φερνάντες και Κόλγουιλ στο 17′ και το 21′ για το 2-0. Οι «γλάροι» απάντησαν με τον Μπουονανότε στο 43′ μειώνοντας σε 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Λονδρέζοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Γκάλαχερ.

Παρόλα αυτά η Τσέλσι βρήκε τρίτο τέρμα με τον Έντζο να σκοράρει ξανά, κάνοντας το 3-1 στο 65′. Η Μπράιτον μείωσε σε 3-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως όσο κι αν πίεσε στο φινάλε δεν μπόρεσε να πάρε τίποτα από το ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 2-2

Τσέλσι-Μπράιτον 3-2

Λίβερπουλ-Φούλαμ 4-3

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ