Απίστευτο: Ο Αλεξάντερ Άρνολντ έδωσε ασίστ με… κατεβασμένο σορτσάκι (vid)

Απίστευτο: Ο Αλεξάντερ Άρνολντ έδωσε ασίστ με… κατεβασμένο σορτσάκι (vid)

O Αλεξάντερ Άρνολντ βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των εξαιρετικών εμφανίσεών του με τη Λίβερπουλ, όμως κόντρα στη Σέφιλντ απασχόλησε για λάθος λόγους.

Η Λίβερπουλ μπόρεσε να πάρει το διπλό στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0, όμως αυτό που θυμούνται οι περισσότεροι από το ματς δεν είναι κάποιο εντυπωσιακό γκολ, αλλά τη στιγμή που το σορτσάκι του Αλεξάντερ Άρνολντ αποφάσισε να του «παίξει» άσχημο παιχνίδι, βγάζοντας στην φόρα και τον τηλεοπτικό φακό τα οπίσθιά του.

Στο 37ο λεπτό του αγώνα, ο Άγγλος αμυντικός πήγε στη γωνία του γηπέδου για να εκτελέσει ένα κόρνερ και στην προσπάθεια του να φτιάξει το σορτσάκι και τη φανέλα του, τα έκανε χειρότερα, εκθέτοντας τον εαυτό του στην κάμερα χωρίς να το αντιλαμβάνεται.

Διαβάστε επίσης: Χαμός για τον «Diablito» της Ρίβερ Πλέιτ: Το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο (vids)

Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως από την εκτέλεση κόρνερ του Άρνολντ, η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ με τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ, να κάνει το 1-0 με εναέριο σουτ που νίκησε τον Φοντέρινγκαμ.

Στη συνέχεια μόλις οι χρήστες του διαδικτύου, αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί έσπευσαν να το σχολιάσουν και να το διακωμωδήσουν, με εκατοντάδες σχόλια να υπάρχουν στο X.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ