Η τρελή επίδοση του Έμερι στη Βίλα που ισοφάρισε εκείνη των Πεπ, Κλοπ και Φέργιουσον

Η τρελή επίδοση του Έμερι στη Βίλα που ισοφάρισε εκείνη των Πεπ, Κλοπ και Φέργιουσον

Ο Ουνάι Έμερι έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο την Άστον Βίλα από την μέρα που την ανέλαβε και ο Βάσκος τεχνικός έχει πετύχει μία επίδοση την οποία έχουν σημειώσει κάποιοι από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Premier League

H Aστον Βίλα ήταν καταιγιστική απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης στο «Βίλλα Παρκ» με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να επικρατεί με 2-0 των Πολιτών για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτή τη νίκη οι «Χωριάτες» ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον 32 βαθμούς, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Βάσκου τεχνικού της Βίλα απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα στην προπονητική του καριέρα.

Διαβάστε επίσης: Εισαγγελική παρέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Βέβαια αυτή η νίκη ήταν ιδιαίτερη για τον προπονητή της Βίλα και για έναν ακόμα λόγο, καθώς ισοφάρισε μια εξαιρετική επίδοση την οποία ελάχιστοι έχουν καταφέρει. Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ μετά από αυτή τη νίκη μετράει 14 συνεχόμενες εντός έδρας επιτυχίες στο αγγλικό πρωτάθλημα, ένα σερί που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη σεζόν.

Ο Έμερι με αυτόν τον τρόπο μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ προπονητών που έχουν πετύχει τη συγκεκριμένη επίδοση. Μόνο οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Γκουαρντιόλα και Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν πετύχει κάτι ανάλογο. Αν σκεφτούμε πως ο 52χρονος τεχνικός έχει σημειώσει αυτή την επίδοση με την Άστον Βίλα, αμέσως καταλαβαίνουμε και το μέγεθος της επιτυχίας αυτής.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία εντός έδρας ήττα για την Βίλα ήταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο από την Άρσεναλ με 4-2, και συγκεκριμένα στις 18  Φεβρουαρίου σε ένα παιχνίδι για την 24η αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ