Serie A: «Δοκιμασία» της Γιουβέντους με τη Νάπολι – Δύσκολη έξοδος στην Ίντερ για Ουντινέζε

Serie A: «Δοκιμασία» της Γιουβέντους με τη Νάπολι – Δύσκολη έξοδος στην Ίντερ για Ουντινέζε

Το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Νάπολι είναι η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Το ντέρμπι της Γιουβέντους με την -κάτοχο του τίτλου- Νάπολι είναι η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 8-11 Δεκεμβρίου η Serie A.

Η «βέκια σινιόρα» υποδέχεται τους «παρτενοπέι» το βράδυ της Παρασκευής (8/12, 21:45) στο Τορίνο, στη συνάντηση που «ανοίγει την αυλαία» της 15ης ημέρας, και θα «κυνηγήσει» τη νίκη, προκειμένου να σκαρφαλώσει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Ίντερ στο πρωτάθλημα, χρειάζεται το «τρίποντο», προκειμένου να μη χάσει (κι άλλο) έδαφος στην «κούρσα» για την έξοδο στο νέο Champions League, αλλά και για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον «τελικό» της προσεχούς Τρίτης (12/12) με την Μπράγκα, όπου θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η πρωτοπόρος Ίντερ υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (9/12, 21:45) την Ουντινέζε στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και θέλει να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της, προκειμένου να παραμείνει επικεφαλής στην κατάταξη.

Στο μεταξύ, η Μίλαν αντιμετωπίζει στο Μπέργκαμο την Αταλάντα, η οποία μετράει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-3), ενώ η Ρόμα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ