Ποστέκογλου: «Η επιτυχία απαιτεί σχεδιασμό»

Ποστέκογλου: «Η επιτυχία απαιτεί σχεδιασμό»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, επισήμανε σε δηλώσεις του ότι θέλει να επικεντρωθεί στο έργο του, αντί να ασχολείται με... ταμπέλες.

Η αγωνιστική κάμψη που παρουσιάζει η Τότεναμ, προκάλεσε την απόδοση του προσωνυμίου «Spursy» από τους κριτικούς, γεγονός που δεν «αγγίζει» τον Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος επισημαίνει ότι θέλει να επικεντρωθεί στο έργο του, αντί να ασχολείται με… ταμπέλες.

«Αυτό που πρέπει να ξέρω, είναι ότι αυτός ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και 15 χρόνια. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρω», είπε με νόημα ο -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλός προπονητής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Οπως οι περισσότεροι οργανισμοί, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να επιλέξουμε ένα σχέδιο. Οποιες ετικέτες κι αν θέλουν να βάλουν οι άλλοι, αυτό δεν μπορεί να είναι το κίνητρό σου.

Εάν θέλεις να φέρεις την επιτυχία, πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θα το κάνεις και να επιμείνεις στην διαδικασία. Επιτρέπω στους παίκτες να φτάσουν στον χώρο που θέλουν. Τους δίνω μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι σκέφτομαι και μετά έχει να κάνει με το πώς το αγκαλιάζουν και το εκτελούν. Είναι φυσικό ότι στην αρχή ενός κύκλου θα υπάρχουν κάποια κενά εκεί και αυτό συμβαίνει μ’ εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ