Σοκ σε Μπράιτον και… Μπαρτσελόνα με Άνσου Φάτι

Σοκ σε Μπράιτον και… Μπαρτσελόνα με Άνσου Φάτι

Περίπου τρεις μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο Άνσο Φάτι εξαιτίας τραυματισμού.

Περίπου τρεις μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο Ανσού Φάτι, ο οποίος τραυματίσθηκε στις 25 Νοεμβρίου, στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2), όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Μπράϊτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για τον νεαρό Ισπανό:

«Θα χρειασθεί τρεις μήνες από τον τραυματισμό του. Είναι άσχημα νέα για εμάς γιατί έπαιζε καλύτερα, κατανοώντας την ιδέα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Λυπάμαι για αυτόν και για την ομάδα, ειδικά από την στιγμή που δεν παίζουν ο Ουελμπέκ και ο Ενσίσο».

Διαβάστε επίσης: Η μέρα που ο Μέσι ισοφάρισε τον Μαραντόνα και προετοιμαζόταν να… προσπεράσει τους πάντες (vids)

Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Φάτι πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε μια ασίστ σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League, ενώ αυτός ο τραυματισμός, προέκυψε σχεδόν τρία χρόνια μετά την ρήξη μηνίσκου που υπέστη όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και τον κράτησε εκτός δράσης για 10 μήνες (Νοέμβριος 2020-Σεπτέμβριος 2021).

Υπενθυμίζεται, ότι την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) η Μπράϊτον αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ με «έπαθλο» την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ στον άλλο «τελικό» της βραδυάς, η ΑΕΚ θα παίξει στο Αμστερνταμ με τον Αγιαξ για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να καταλάβει την 3η θέση και να συνεχίσει την παρουσία της στην Ευρώπη, μέσω του Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ