Αρτέτα: «Ο Ράις κράτησε τον λόγο του μέχρι τελευταία στιγμή» (pic)

Αρτέτα: «Ο Ράις κράτησε τον λόγο του μέχρι τελευταία στιγμή» (pic)

O Μίκελ Αρτέτα σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ο Ντέκλαν Ράις κράτησε τον λόγο του για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Η μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που ξόδεψε ομάδα για να αποκτήσει Άγγλο παίκτη.

Η μετακίνησή του κόστισε περίπου 117 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να εδραιωθεί στη μεσαία γραμμή των «κανονιέρηδων». Μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα, σε πρόσφατές του δηλώσεις είπε πως ο ίδιος ο παίκτης κράτησε τον λόγο του μέχρι τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Η μέρα που ο Μέσι ισοφάρισε τον Μαραντόνα και προετοιμαζόταν να… προσπεράσει τους πάντες (vids)

Μάλιστα ο Ράις ήταν πεπεισμένος πως ήθελε να παίξει μόνο για τον πρώην βοηθό του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσετσερ Σίτι με βάση τα λεγόμενά του.

«Όταν μίλησα με τον Ντέκλαν Ράις, μου ανέφερε πολλές φορές από την πρώτη μέρα: Θέλω να παίξω για την Άρσεναλ και θέλω να παίξω μαζί σας.

Κράτησε το λόγο του μέχρι την τελευταία στιγμή και ήμασταν αρκετά καλοί για να τον αποκτήσουμε…»

Ο 24χρ0νος μέσος μετράει 22 εμφανίσεις με 3 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ένα από τους πιο κυρίαρχους παίκτες της Premier League στη θέση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ