Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2: Ο Έλιοτ «λύτρωσε» τους «Reds» και τους έστειλε στην κορυφή

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2: Ο Έλιοτ «λύτρωσε» τους «Reds» και τους έστειλε στην κορυφή

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με ένα απίθανο τελευταίο 15λεπτο και σκόρερ τους Σαλάχ και Έλιοτ η Λίβερπουλ κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (2-1) και να ανέβει έτσι προσωρινά στην κορυφή της Premier League.

Σούπερ ανατροπή και κορυφή για την Λίβερπουλ…

Τι και αν το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ματετά στο 58′, στην συνέχεια βρήκε τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα φτάνοντας σε μια σπουδαία ανατροπή με σκόρερ του Σαλάχ (76′) και Έλιοτ(90+1′).

Το πρώτο μέρος ήταν για την Κρίσταλ Πάλας με τους «αετούς» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 28′. Συγκεκριμένα, στην πρώτη καλή στιγμή του ματς ο Αγιού έκανε τη σέντρα, με τον Λέρμα να βάζει την προβολή και τον Άλισον να διώχνει σε πρώτο χρόνο με το σώμα.

Διαβάστε επίσης: Τι ακριβώς ζητάει ο «εξαφανισμένος» Ιβάν Σαββίδης με τους «πραιτωριανούς» του από τον Πρωθυπουργό;

Δύο λεπτά αργότερα ο ρέφερι του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ στον Αντουάρ. Μια απόφαση που την πήρε πίσω έπειτα από την χρήση του VAR, μιας και είχε προηγηθεί φάουλ του Χιουζ πάνω στον Έντο.

Στο δεύτερο μέρος το VAR παρενέβη ξανά (για πέναλτι) για μαρκάρισμα του Κουάντσα στον Ματέτα, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-0 από τα 11 βήματα.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα (δεύτερη κίτρινη ο Αγιού) στο 75′. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε άμεσα η Λίβερπουλ φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον Σαλάχ ένα λεπτό αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές φτάνοντας στο γκολ της ανατροπής με τον Έλιοτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ:
Τζόνστον (87′ Μάθιους), Γουόρντ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Λέρμα (68′ Ολίσε), Χιούζ (90’+5′ Όζοχ), Ρίτσαρντς, Αγιού, Σλουπ (84′ Αχαμάντα), Έντουαρντ (46′ Ματετά)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:
Άλισον, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κουάνσα (57′ Κονατέ), Έντο (46′ Γκόμες), Σομποζλάι (74′ Τζόουνς), Γράβενμπερχ (57′ Χάκπο), Ντίας, Σαλάχ, Νούνιες (74′ Έλιοτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ