Η απίθανη πρόβλεψη του Σερ Άλεξ για την Άστον Βίλα, έγινε μετά από… συντριβή

Η απίθανη πρόβλεψη του Σερ Άλεξ για την Άστον Βίλα, έγινε μετά από… συντριβή

Οι «προφητικές» δηλώσεις του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την Άστον Βίλα μετά από την 5αρα από τη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα της Premier League

Η Άστον Βίλα έχει «τρελάνει» κόσμο με την εντυπωσιακή πορεία της στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ κι έναν πίσω από την Άρσεναλ.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πέτυχε χθες πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 επί των «κανονιέρηδων», λίγες μόλις μέρες μετά την τεράστια επιτυχία (με το ίδιο σκορ) απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το στοίχημα του Καρβαλιάλ με τον Μπιέλ

Κι εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Βίλα έφτασε τις 15 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι εντυπωσιάζει με την αγωνιστική της εικόνα και είναι ξεκάθαρο ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα του φετινού πρωταθλήματος.

Το αν θα καταφέρει να «κυνηγήσει» τον τίτλο μέχρι το τέλος είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κάποιος τούτη την ώρα, αλλά μέχρι στιγμής η Άστον Βίλα αποδεικνύει πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ.

Η συντριβή από τη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα (5-1)

Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ήταν εφιαλτική για την Άστον Βίλα, καθώς η ομάδα του Ουνάι Έμερι κοντραρίστηκε με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η εξέλιξη του αγώνα ήταν απρόσμενη για τους φιλοξενούμενους καθώς η απόδοση τους δεν ήταν κακή αλλά γνώρισαν τη συντριβή με 5-1 από τις «καρακάξες».

Η αλήθεια για την εικόνα των δύο ομάδων στον συγκεκριμένο παιχνίδι δεν «αποτυπώνεται» στον πίνακα του σκορ κάτι που άλλωστε επισήμανε με τις δηλώσεις του και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι «προφητικές» δηλώσεις του Σερ Άλεξ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε μιλήσει σε αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο και ερωτηθείς για την ομάδα που τον εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ποια πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια εξαιρετική πορεία στην σεζόν.

Ο Φέργκιουσον λοιπόν μάλλον είδε στην «γυάλινη σφαίρα» του το μέλλον, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την Άστον Βίλα, που την προηγούμενη μέρα είχε γνωρίσει την συντριβή από τη Νιούκαστλ με 5-1.

«Παρακολούθησα το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ και δεν μπορώ να πιστέψω το σκορ. Ειλικρινά, η Βίλα έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο αλλά δέχθηκε «φθηνά» γκολ», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του «Φέργκι», η οποία μάλιστα είχε σηκώσει μεγάλη συζήτηση στο Νησί.

Ο Σερ Άλεξ είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για το στυλ παιχνίδια της Βίλα, επιβραβεύοντας επί της ουσίας τον προπονητή της, Ουνάι Έμερι για την δουλειά που έχει κάνει στο «Βίλα Παρκ» αλλά και για την φιλοσοφία του.

Κι όταν ο Φέργκιουσον διακρίνει τα καλά στοιχεία μιας ομάδας μετά από βαριά ήττα με 5-1, τότε μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει τι «είδε» ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν είδαν οι υπόλοιποι.

Ο Σερ Άλεξ πάντως δικαιώνεται πανηγυρικά για εκείνη την δήλωση καθώς η Βίλα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα παίρνει και τους βαθμούς, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην κούρσα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τι να λέει άραγε ο «Φέργκι»; Μάλλον δεν θα την… αναγνωρίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ