ΜακΤόμινεϊ: «Όλοι μας πίσω από τον Τεν Χαγκ»

ΜακΤόμινεϊ: «Όλοι μας πίσω από τον Τεν Χαγκ»

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ μίλησε για την κριτική που δέχεται ο Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά και για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τις λεπτές ελπίδες επιβίωσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League να εξαρτώνται-και-από τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (12/12), η ταπείνωση (0-3) λίγες μέρες νωρίτερα από την Μπόρνμουθ δεν ενέπνευσε σχεδόν εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ερίκ Τεν Χαγκ παραπαίει από το ένα κακό αποτέλεσμα στο άλλο με 11 ήττες σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ο μέσος Σκοτ Μακ Τόμινεϊ λέει ότι οι παίκτες είναι πλήρως πίσω από τον Ολλανδό προπονητή.

Ο Μακ Τόμινεϊ παραδέχτηκε επίσης ότι αυτό δεν συνέβαινε πάντα με ορισμένους από τους προκατόχους του Τεν Χαγκ όπου η κατάσταση μερικές φορές γινόταν τοξική:

«Είναι ευθύνη των παικτών πρώτα και κύρια, το ξέρουν και οι παίκτες», είπε σήμερα (11/12) στους δημοσιογράφους.

«Δεν συμβαίνει μόνο όπως με ορισμένους από τους άλλους προπονητές όπου ήταν λίγο τοξικό κατά καιρούς. Οι παίκτες είναι σταθερά πίσω από τον προπονητή και αυτό είναι το μόνο και το τέλος. Έχουμε επίσης ένα καταπληκτικό προπονητικό επιτελείο. Οι άνθρωποι μπορεί να χαθούν στη μετάφραση και να παρασυρθούν με το τι σκέφτονται και τι λένε οι παίκτες πίσω από κλειστές πόρτες. Θέλουμε απλώς να κάνουμε καλά για την ποδοσφαιρική ομάδα και είναι τόσο απλό», είπε ο ΜακΤόμινεϊ. και συνέχισε:

«Είμαστε ασυνεπείς ως ομάδα, δεν ήμασταν αφελείς σε αυτό. Έχουμε μιλήσει με το προπονητικό επιτελείο γι’ αυτό. Ως ομάδα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βρούμε τις απαντήσεις σε αυτό. Είναι να βρούμε αυτή τη συνέπεια και την ισορροπία».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να νικήσει την Μπάγερν και να ελπίζει ότι ο άλλος αγώνας του 1ου ομίλου μεταξύ της Γαλατασαράι και της Κοπεγχάγης θα τελειώσει ισόπαλος εάν θέλει να φτάσει στους «16» του Champions League:

«Ποτέ δεν σκέφτομαι σε αρνητικά σενάρια. Σκεφτόμαστε θετικά. Πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην Ευρώπη αυτό είναι όλο», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους.

«Δείξαμε τις τελευταίες εβδομάδες ότι όταν είμαστε στα καλύτερά μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Τεν Χαγκ, προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται να έχει την υποστήριξη των οπαδών της Γιουνάιτεντ:

«Ελπίζω οι οπαδοί να είναι μαζί μας», είπε. «Από τότε που βρίσκομαι εδώ, πάντα ένιωθα έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων. Ακόμη και όταν είχαμε μεγάλες αποτυχίες. Αλλά πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να τους δώσουμε ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ