Ο Σούτσεκ ανανέωσε μέχρι το 2027 στη Γουέστ Χαμ

Ο Σούτσεκ ανανέωσε μέχρι το 2027 στη Γουέστ Χαμ

O Tόμας Σούτσεκ τα βρήκε σε όλα με την Γουέστ Χαμ για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Τσέχο να μένει στο Λονδίνο μέχρι το 2027

Πρωτοχρονιάτικο δώρο έκανε οι διοίκηση της Γουέστ Χαμ στους φίλους των «Σφυριών». Oι Χάμερς ανακοίνωσαν ότι ο Τόμας Σούτσεκ ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2027.

Το συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει για ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας τους και τον Νοέμβριο είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία. Κάτι που τελικά επισφραγίστηκε την πρώτη μέρα του χρόνου όταν ο 28χρονος διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, με το οποίο θα παραμείνει στην ομάδα του Νέιβιντ Μόγες για ακόμα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς – «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» (vids)

Ο Τσέχος μέσος ανήκει στην Γουέστ Χαμ από το καλοκαίρι του 2020, όταν και τον αγόρασε από την Σλάβια Πράγας, και με τους Λονδρέζους έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa Conference League τον Μάιο του 2023.

Ο Σούτσεκ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε: «Νιώθω ότι οι φίλαθλοι με εκτιμούν εδώ. Αισθάνομαι ότι πλέον εδώ είναι το σπίτι μου και θέλω να πετύχω ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον με την Γουέστ Χαμ».

Τη φετινή σεζόν ο Σούτσεκ έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές με τα Σφυριά, με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ