Κλοπ: «Το να παίζεις στο Wembley είναι μια κορυφαία εμπειρία»

Κλοπ: «Το να παίζεις στο Wembley είναι μια κορυφαία εμπειρία»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ενόψει της αυριανής (7/1) αναμέτρησης με την Άρσεναλ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Λίβερπουλ δεν θα… αδιαφορήσει για το Κύπελλο Αγγλίας, ακόμη κι εάν αυτό σημαίνει ένα απαιτητικό πρόγραμμα και θα απολαύσει την ευκαιρία να ανταπεξέλθει σε τέσσερα «μέτωπα» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπως δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ.

Οι επικεφαλής της Premier League θα αντιμετωπίσουν αύριο (7/1) την Αρσεναλ στο ντέρμπι του Γ` γύρου του ιστορικότερου θεσμού στον πλανήτη, με τους δύο «μονομάχους» να είναι… κυρίαρχοι στο κύπελλο Αγγλίας με 22 κατακτήσεις (σ.σ. 14 η Αρσεναλ και οκτώ η Λίβερπουλ).

Διαβάστε επίσης: Τι ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για την ΑΕΚ – Πάει για βασικός ο Ναβάρο

«Για να είμαι ειλικρινής, η σεζόν με τους τρεις τελικούς και μια πραγματικά έντονη χρονιά στην premier League ήταν έντονη, αλλά και απολαυστική», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ διασκεδαστικά τα παιχνίδια που έπαιξαν τα παιδιά, οι δύο τελικοί κόντρα στην Τσέλσι ήταν δύο από τους καλύτερους που είδα στην ζωή μου, απίστευτα έντονοι και τεχνικά σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Οπότε ήταν μια υπέροχη εμπειρία.

Το να παίζεις στο Wembley είναι μια κορυφαία εμπειρία. Δεν θα το άλλαζα με τίποτε. Ήταν απολύτως υπέροχο. Δεν μπορούμε να φύγουμε από μια διοργάνωση μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα την επόμενη χρονιά. Αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ