Το «μαύρο κουτί» των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Το «μαύρο κουτί» των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Παρά την εξαγορά του 25% των μετοχών από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύουν και τις καλύτερες... μέρες τους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει -ξανά- μέρες αμφισβήτησης. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 25% των μετοχών από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και με τον ίδιο να γνωστοποιεί το πλάνο του μέχρι και το 2025, βλέπουν τα αποδυτήριά τους να μην έχουν την… ηρεμία που θα έπρεπε.

Κάποιοι από τους παίκτες έχουν χάσει την πίστη τους στο πλάνο και τις αποφάσεις της διοίκησης, άλλοι πλέον κάνουν πως δεν… ακούν τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ και κάποιοι είτε ανανέωσαν τα συμβόλαια τους μέχρι να… φύγουν, είτε είναι με τη βαλίτσα στο χέρι.

Αβεβαιότητα, αγανάκτηση, αλλαγές

Αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα, έχουν αγανακτήσει με την διαχείριση της διοίκησης των Γκλέιζερς και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που έχει ήδη ξεκινήσει είναι σαν… φως στο τούνελ αβεβαιότητας. Βέβαια, δεν αποκλείεται κάποιοι αστέρες της ομάδας να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου αν η πρώτη «εξωγηπεδική» μεταγραφή του Ράτκλιφ ολοκληρωθεί. Πρόκειται για τον Νταν Άσγουορθ. Τον άνθρωπο που άλλαξε τη δομή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τις «φρέσκες» ιδέες του. Τον «αρχιτέκτονα» της Μπράιτον και αυτόν που έχει δημιουργήσει το πλάνο στο οποίο στηρίζονται οι ιδιοκτήτες στη Νιούκαστλ. Έναν τεχνοκράτη ικανό, με ξεκάθαρο πλάνο σε κάθε πρότζεκτ του.

Πρόθεση του Ράτκλιφ, είναι ο Άσγουορθ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την ώρα που ο ίδιος θα επενδύσει στην ανακαίνιση του «Ολντ Τράφορντ» αλλά και στην βελτίωση του προπονητικού κέντρου της Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, όπως είπε και ο ίδιος, οι επενδύσεις που θα γίνουν, δεν θέλει να του «γυρίσουν» πίσω χρήματα, αλλά… κούπες.

Ο… έτοιμος Σάντσο και ο Μαρσιάλ που ανανέωσε για να παραχωρηθεί

Δύο ονόματα που απασχολούν την επικαιρότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι για καλό λόγο, είναι αυτά των Τζέιντον Σάντσο και Άντονι Μαρσιάλ. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος εξτρέμ έχει τις βαλίτσες του έτοιμες ώστε να επιστρέψει στην Ντόρτμουντ, με το deal βέβαια να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Στα… περίεργα της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως, αν και όσο είναι ο Τεν Χαγκ στο τιμόνι της ομάδας, ο Σάντσο δύσκολα θα ξαναβρεθεί στο ρόστερ, οψιόν αγοράς στην συμφωνία με του Γερμανούς δεν θα υπάρχει, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Από την άλλη, ο Μαρσιάλ, συνεχίζει εδώ και χρόνια να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, παρόλο που φημολογείται πως ενεργοποιήθηκε οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιό του. Βέβαια ακόμη και αυτό να συνέβη, θα έγινε με σκοπό να πωληθεί με κάποιο αντίτιμο ο Γάλλος. Ήδη η Φενέρμπαχτσε λέγεται πως έχει καταθέσει πρόταση κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπληρώνει 11 χρόνια στην σκιά της αποχώρησης τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και πλέον με τον Σερ Ράτκλιφ σε θέση οδηγού είναι μία καλή ευκαιρία οι μέρες γεμάτες αβεβαιότητα και κακές επιλογές να μείνουν οριστικά στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ