Εξελίξεις με την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι για τις οικονομικές παραβάσεις!

Εξελίξεις με την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι για τις οικονομικές παραβάσεις!

Ορίστηκε η ημερομηνία ακρόασης για τη Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με τις υποτιθέμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων.

O διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι ορίστηκε ημερομηνία για την ακρόαση για τις υποτιθέμενες παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Σίτι κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο για περισσότερες από 100 υποτιθέμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων, από την απόκτησή της από το «City Football Group» με έδρα το Άμπου Ντάμπι και παραπέμφθηκε σε ανεξάρτητη επιτροπή για ακρόαση.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Φαλ στον Ολυμπιακό

«Υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία για αυτή τη διαδικασία. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω πότε είναι αυτή, αλλά προχωράει», είπε ο Μάστερς στην Επιτροπή Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού (CMS) του κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όταν ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες τον Φεβρουάριο, η Σίτι είπε ότι χαιρετά «την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη επιτροπή, για να εξετάσει αμερόληπτα το πλήρες σύνολο αδιαμφισβήτητων στοιχείων που υπάρχουν προς υποστήριξη της θέσης της».

Οι κατηγορίες εναντίον της Σίτι, η οποία στοχεύει στον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της Premier League αυτή τη σεζόν, είναι διαφορετικές από αυτές εναντίον της Έβερτον και της Νότιγχαμ Φόρεστ, είπε ο Μάστερς στην επιτροπή.

«Εάν κάποιος σύλλογος, ο νυν πρωταθλητής ή άλλος, είχε βρεθεί ότι παραβιάζει τους κανόνες δαπανών, θα είναι ακριβώς στην ίδια θέση με την Έβερτον ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ», είπε. «Αλλά ο όγκος και ο χαρακτήρας των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν στη Μάντσεστερ Σίτι, για τις οποίες προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου, ακούγονται σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον».

Η Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετωπίζουν πιθανές αφαιρέσεις βαθμών – κάτι που θα ήταν η δεύτερη φορά για την Έβερτον αυτή τη σεζόν, αφού της αφαιρέθηκαν 10 βαθμούς τον Νοέμβριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ