«Αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφει ο Τσιμίκας»

«Αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφει ο Τσιμίκας»

Σε περίπου δυο εβδομάδες ο Κώστας Τσιμίκας θα μπορεί να επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον βοηθό του Γιούργκεν Κλοπ.

Σε περίπου δυο εβδομάδες ο Κώστας Τσιμίκας θα μπορεί να επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις της Λίβερπουλ. Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, Πεπ Λίντερς, έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ κόντρα στη Φούλαμ και είχε να πει αρκετά από το μέτωπο των τραυματιών της ομάδας.

Ο Έλληνας αμυντικός, θα χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες ακόμα προκειμένου να μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά το κάταγμα κλείδας που είχε υποστεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Πέδρο Άλβες για Κάρμο και τα σενάρια για συμφωνία με Γκαστόν Ερνάντες

Τι γίνεται με Ρόμπερτσον και Σομποσλάι

Ο Άντι Ρόμπερτον έπειτα από 13 εβδομάδες είναι πια έτοιμος να μπει ξανά στην αποστολή της Λίβερπουλ και θα βρεθεί εκεί για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους «cottagers», αφού πήρε και το τελικό «ok» από τους γιατρούς για τον ώμο του!

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ αν και είναι γενικότερα κρίνεται ετοιμοπόλεμος, δεν θα παίξει την Τετάρτη και θα επανέλθει στο ματς του Κυπέλλου, την Κυριακή, απέναντι στη Νόριτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ