Επίσημη επιβεβαίωση για τη μεταγραφή του Φεκίρ στη Λίβερπουλ

Επίσημη επιβεβαίωση για τη μεταγραφή του Φεκίρ στη Λίβερπουλ

Ο Ναμπίλ Φεκίρ ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται να υπογράψει στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ, γνωστοποίησε ότι ο Ναμπίλ Φεκίρ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του από τη Λιόν στη Λίβερπουλ. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η μετακίνηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Ο 25χρονος άσος φέρεται να έχει περάσει ήδη τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στους «κόκκινους», οι οποίοι μάλιστα επιθυμούν να ανακοινώσουν την απόκτησή του πριν την έναρξη του Μουντιάλ στη Ρωσία, προκειμένου φυσικά να διασφαλίσουν ότι δεν θα τον προσεγγίσει κάποια άλλη ομάδα στο μεσοδιάστημα.

Ο Φεκίρ πηγαίνει στη Λίβερπουλ ως αντικαταστάτης του Φιλίπε Κοουτίνιο, που αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο. Το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να ξεπεράσει τα 60.000.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και πέτυχε 18 γκολ στη Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ