Λίβερπουλ – Τσέλσι 4-1: Καταιγιστικοί «κόκκινοι» διέλυσαν με «τεσσάρα» τους Λονδρέζους

Λίβερπουλ – Τσέλσι 4-1: Καταιγιστικοί «κόκκινοι» διέλυσαν με «τεσσάρα» τους Λονδρέζους

Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Τσέλσι με σκορ 4-1, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο νεαρός Κόνορ Μπράντλεϊ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-1 επί της Τσέλσι, για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Ο 20χρονος Βορειοϊρλανδός δεξιός μπακ πέτυχε το 2-0 στο 39΄ και δημιούργησε το 3-0 για τον Σομποσλάι στο 65΄, με το οποίο οι «κόκκινοι» καθάρισαν το ματς και αύξησαν στους 5 βαθμούς τη διαφορά τους από τη δεύτερη, Άρσεναλ, αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Πολύ μεγάλη βραδιά για το νεαρό, που έπαιξε μόλις για δεύτερη φορά βασικός για τον Γιούργκεν Κλοπ και πανηγύρισε το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Στο ματς αυτό συνέβη και κάτι πρωτοφανές, με τον Ντάργουϊν Νούνιες να «σημαδεύει» τέσσερις φορές τα αντίπαλα δοκάρια (!), μία εκ των οποίων σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Δεν έχει παρουσιαστεί ανάλογο φαινόμενο στα 20 χρόνια στα οποία υπάρχει στατιστική καταγραφή των αγώνων της Premier League.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Μπράντλεϊ (68′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ (69′ Ρόμπερτσον), Σομποσλάι (69′ Χάκπο), Μακ Άλιστερ, Τζόουνς (83′ Κλαρκ), Ντίας, Ζότα (69′ Έλιοτ), Νούνιες

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Ντισασί, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ (46′ Γκουστό), Καϊσέδο (66′ Τσουκουεμέκα), Φερνάντες, Μαντουέκε (46′ Μούντρικ), Γκάλαχερ (46′ Ενκουνκού), Στέρλινγκ, Πάλμερ (85′ Καζαντέι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ