Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-4: Πέρασε από το «Μολινό» με λυτρωτή τον Μαϊνό

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-4: Πέρασε από το «Μολινό» με λυτρωτή τον Μαϊνό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας της Γουλβς εκτός έδρας με σκορ 4-3, σε ένα συγκλονιστικό ματς, χάρη στο γκολ του Μαϊνό στο 90'+7'.

Το… όνειρο της πεντάδας κρατά ζωντανό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιβλήθηκε της Γουλβς με σκορ 4-3 στο «Μολινό», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League. Έτσι το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ αναρριχήθηκε στους 35 πόντους και την 7η θέση, ενώ οι «λύκοι» έμειναν στους 29 και την 11η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με δράστη τον Μάρκους Ράσφορντ που έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 22′, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους κάνοντας το 2-0 με τον Ράσμους Χόιλουντ, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμπλο Σαράμπια μείωσε στο 71′ σε 2-1, για να έρθει ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ τέσσερα λεπτά μετά και να κάνει το 3-1. Η Γουλβς όμως δε είχε πει την τελευταία της λέξη. Αρχικά ο Κίλμαν μείωσε εκ νέου στο 85′ σε 3-2, ενώ έφερε το ματς στα ίσα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Γιουνάιτεντ όμως ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε με τον Μαϊνό δύο λεπτά να διαμορφώνει το τελικό 4-3.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι Γκόμες (83′ Φρέιζερ), Σεμέδο, Ντόιλ (83′ Ζοάο Γκόμες), Λεμινά, Ντόχερτι (54′ Ετ-Νουρί), Νέτο, Μπελεγκάρντ (64′ Σαράμπια), Κούνια

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονανά, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες (87′ Μαγκουάιρ), Σο, Μαϊνό, Καζεμίρο (74′ Μακτόμινεϊ), Γκαρνάτσο (90′ Έβανς), Φερνάντες, Ράσφορντ (74′ Άντονι), Χέιλουντ (87′ Φόρσον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ