Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-5: Σκόρπισαν τρόμο οι «χωριάτες»

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-5: Σκόρπισαν τρόμο οι «χωριάτες»

Ισοπεδωτική η Άστον Βίλα διέλυσε εκτός έδρας με 5-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έπιασε τετράδα, αφήνοντας πίσω την ήττα από τη Νιούκαστλ.

Σα «σίφουνας» πέρασε η Άστον Βίλα από το «Μπράμαλ Λέιν» όπου διέλυσε 5-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 23η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι σκόραρε τέσσερις φορές μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και έπιασε τετράδα.

Στο 12′ ο Γουότκινς σημάδεψε δοκάρι, αλλά ο ΜακΓκίν πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 1-0 σε κενό τέρμα. Τέσσερα λεπτά μετά η Βίλα έφυγε στην κόντρα και ο Γουότκινς με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2. Οι «χωριάτες» έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και στο 20′ με απίθανο πλασέ του Μπέιλι έκαναν και το 0-3.

Διαβάστε επίσης: Ο λαβύρινθος των «ελαφιών»

Το μαρτύριο της Σέφιλντ συνεχίστηκε καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Τίλεμανς έγραψε και το 0-4 με σουτ. Ο Μορένο στο 57′ διαμόρφωσε το τελικό 0-5, ενώ στο 90′ ο Βινίσιους πέτυχε ένα γκολ για τη Σέφιλντ, αλλά ακυρώθηκε.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Φοντέριγχαμ, Αχμέντχοντζιτς, Χολγκέιτ, Μπογκλ, Τράστι, ΜακΑτί (72’ Ντέιβις) Νόρινγκτον Ντέιβις (50’ Ρόμπινσον), Βινίσιους Σόουζα, Μπρουκς (50’ Όσμπορν), Μπρέρετον (65’ Άρτσερ), Οσούλα (46’ Χάμερ)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Μορένο, Λενγκλέ, Ντιέγκο Κάρλος, Κονσά (59’ Κας), Τίλεμανς (80’ Ρότζερς), ΜακΓκίν (71’ Αϊροεγκμπέναμ), Μπέιλι (60’ Ντιαμπί), Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ, Γουότκινς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ