O Aλεξάντερ-Άρνολντ έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League

O Aλεξάντερ-Άρνολντ έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League

Ιστορία έγραψε ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, αφού με την ασίστ που έβγαλε στον Ζότα στην σημερινή αναμέτρηση με την Μπέρνλι, έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στα χρονικά της Premier League

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Μπέρνλι με 3-1, στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα στο +2 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ανέβηκε ξανά πρώτη με «τριάρα» η Λίβερπουλ (3-1) – Λύτρωσε στις καθυστερήσεις την Τότεναμ ο Τζόνσον (2-1)

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το έβαλε ο Ντιόγκο Ζότα με κεφαλιά, ο οποίος μετά από ασίστ του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ και κακή έξοδο του Τράφορντ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Με αυτή την ασίστ ο Άγγλος δεξιός μπακ έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος έχει 58, ξεπερνώντας έτσι τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον που έχει 57.

Στην τρίτη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Λέιτον Μπέινς με 53 ασίστ, ενώ την πεντάδα τη συμπληρώνουν οι Γκρέιαμ Σε Λο με 44 και ο Αντόνιο Βαλένσια με 39.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ