Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Τα Ζαχαρωτά έκλεψαν τον βαθμό της ισοπαλίας

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Τα Ζαχαρωτά έκλεψαν τον βαθμό της ισοπαλίας

Με γκολ του Ονάνα στο 84’, η Έβερτον έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας και στέρησε τη νίκη από την Κρίσταλ Πάλας.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζόρνταν Αγιού στο 66’, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84’ με τον Ονάνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Κρίσταλ Πάλας είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 25 πόντους, ενώ η Έβερτον είναι στην 17η θέση με 20, όσους έχει και η Λούτον.

Διαβάστε επίσης: Μια νύχτα, μια ατάκα, δύο προπονητές

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 12’ με τον Ματετά, αλλά ο Πίκφορντ απέκρουσε. Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Κάλβερτ Λιούιν, όμως, ο τερματοφύλακας της Κρίσταλ Πάλας του είπε «όχι». Στο 38’ ο Γιανγκ έσωσε στη γραμμή μετά από την κεφαλιά του Ματετά, ενώ στο 56’ ο Πίκφορντ σταμάτησε τον Μίτσελ. Στο 66’ τελικά η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Αγιού. Στο 80’ η Έβερτον έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούιν έφυγε ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως τα «ζαχαρωτά» έφτασαν στο 1-1 με κεφαλιά του Ονάνα, μετά από λανθασμένη έξοδο του Τζόνσον.

Οι συνθέσεις:

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρεϊ, Ταρκόβσκι, Γιανγκ (66’ Ονάνα), Μικολένκο, Μπράνθγουαϊτ, Γκέιγ (66’ Χάρισον), Ντουκουρέ (71’ Μπέτο), Γκάρνερ, Κάλβερτ Λιούιν, ΜακΝίλ.

ΠΑΛΑΣ: Τζόνστον, Γουόρντ, Μίτσελ, Μουνιός, Άντερσεν, Λέρμα, Ρίτσαρντς, Γουόρτον (88’ Οζό), Αγιού, Εντουάρ (71’ Αχαμαντά), Ματετά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ