Στο στόχαστρο της Τσέλσι κορυφαίος Άγγλος επιθετικός

Στο στόχαστρο της Τσέλσι κορυφαίος Άγγλος επιθετικός

Η Τσέλσι έχει στο στόχαστρό της τον κορυφαίο αυτή στιγμή Άγγλο επιθετικό...

Η Τσέλσι θέλει το καλοκαίρι να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της με το γκολ τη φετινή σεζόν στην Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.

Έτσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ στο τέλος τη σεζόν και έχει πρώτο στη λίστα του τον Βίκτορ Οσίμεν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι, αλλά σύμφωνα με το «Football Insider» η διοίκηση των «μπλε» σκέφτεται να κάνει την έκπληξη, διεκδικώντας την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο Τσικίνιο – Όρτα, το «λίφτινγκ» του άξονα και ο… Superman

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο 30χρονος Αγγλος σταρ, που το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την Τότεναμ για την ομάδα της Βαυαρίας και έχει κάνει θραύση με τη φανέλα της Μπάγερν, έχοντας σημειώσει 28 γκολ σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, δεν είναι ευχαριστημένος στη Γερμανία και η οικογένεια του τον πιέζει να επιστρέψει στην Premier League.

Μάλιστα η Τσέλσι θεωρεί πως με 100 εκατ. ευρώ, όσα ακριβώς είχε δαπανήσει και η Μπάγερν για να πάρει τα δικαιώματα του, θα μπορέσει να πείσει τους Γερμανούς να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ