Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ στην Premier League

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ στην Premier League

Απογοητεύει και οδεύει στην Championship η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που γράφει «μαύρα» ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποφύγει ένα ανεπιθύμητο ρεκόρ στην Premier League, αλλά η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ βρίσκεται σε τροχιά για ένα ακόμη, καθώς φαίνεται να οδηγείται στον υποβιβασμό στην Championship. Η ταπεινωτική εντός έδρας συντριβή με 6-0 από την Άρσεναλ τη Δευτέρα (5/3) την άφησε ισόβαθμη στους 13 βαθμούς με την Μπέρνλι, η οποία είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι θα υποβιβαστεί.

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεπεράσει τους 11 πόντους που κατάφερε η Ντέρμπι το 2007-08 και έγινε η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της Premier League. Όμως η αδύναμη άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σημαίνει ότι είναι σε πορεία να ξεπεράσει τα 100 γκολ που δέχτηκε η Σουίντον τη σεζόν 1993-94.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Βγήκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Γιορκσάιρ έχει δεχτεί 72 γκολ με μέσο όρο 2,67 ανά αγώνα, το χειρότερο ρεκόρ άμυνας μετά από 27 αγώνες της Premier League. Είναι το δεύτερο ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ μετά από 27 αγώνες σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας, το οποίο ξεπερνά μόνο τα 73 που της Ντονκάστερ Ρόβερς στην τέταρτη κατηγορία τη σεζόν 1997-98.

Εάν συνεχιστεί αυτή η τάση του μέσου όρου, η Σέφιλτν Γιουνάιτεντ πρόκειται να γίνει η πρώτη Premier League που θα έχει δεχθεί περισσότερα από 100 γκολ. Το σύνολο γκολ τη Σουίντον προήλθε από μια σεζόν 42 αγώνων, ενώ η Ίπσουιτς δέχθηκε επίσης 93 σε μια σεζόν 42 αγώνων. Ο μεγαλύτερος αριθμός γκολ σε μια σεζόν 38 αγώνων είναι τα 89 της Ντέρμπι.

Πλήθος οπαδών της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφυγαν από το γήπεδο καθώς η Άρσεναλ προηγήθηκε με 3-0 μέσα σε 15 λεπτά και θα φοβούνται παρόμοιες εικόνες με τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τότεναμ και τη Νιούκαστλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ