Χωρίς Στόουνς και Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ

Χωρίς Στόουνς και Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ

Με δύο σημαντικά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή θα παραταχτεί η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, καθώς οι Γουόκερ και Στόουνς αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στις υποχρεώσεις της εθνικής Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Άρσεναλ (31/3,18:30), αφού οι Πολίτες θα παραταχτούν με δύο σημαντικές απουσίες στην αμυντική τους γραμμή.

Οι υποχρεώσεις της εθνικής Αγγλίας άφησαν τα κατάλοιπά τους στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς οι Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς, δεν γλίτωσαν από την… κατάρα των «παραθύρων» κι επέστρεψαν με προβλήματα στο Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας ξέρει τον τρόπο: Το δίδυμο που αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό (vids)

Σύμφωνα με τον 53χρονο Καταλανό προπονητή, οι δυο Άγγλοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στους Κανονιέρηδες. Αντίθετα, οι Ντε Μπρόινε, Έντερσον και Ακάντζι ανέβασαν ρυθμούς και ενδέχεται να προλάβουν το ματς της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, οι Γουόκερ και Στόουνς παραμένουν αμφίβολοι και για το επικείμενο ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League (9/4), με τον Καταλανό πάντως να αφήνει να εννοηθεί στις δηλώσεις του πως ο Γουόκερ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες έγκαιρης επιστροφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ