Ο Γουντ έδωσε τον βαθμό στη Νότιγχαμ (1-1) – «Κάζο» για την Τσέλσι (2-2)

Ο Γουντ έδωσε τον βαθμό στη Νότιγχαμ (1-1) – «Κάζο» για την Τσέλσι (2-2)

Η Τσέλσι παρότι ήταν με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο έμεινε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Μπέρνλι, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Η Premier League επέστρεψε με το ξεκίνημα της 30ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, κι ενώ λίγο νωρίτερα η Νιουκάστλ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ με το εντυπωσιακό 4-3.

Η Τσέλσι δεν σηκώνει… κεφάλι αφού έμεινε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου ένα ημίχρονο. Ο Πάλμερ άνοιξε το σκορ στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-0. Ο Κουλέν απάντησε στο 47′ κάνοντας το 1-1, όμως στο 78′ ο Πάλμερ βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-1. Η Μπέρνλι στο 81′ με τον Ο’Σέι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο «City Ground» η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Ματετά στο 11′, αλλά ο… συνήθης ύποπτος, Κρις Γουντ, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά έχοντας πλάτη στο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Τότεναμ με τη σειρά της, έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λούτον. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσονγκ στο 3′, αλλά ο Καμπορέ με αυτογκόλ στο 51′ έκανε το 1-1. Τη νίκη στο σύνολο του Ποστέκογλου έδωσε ο Σον στο 86′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπόρνμουθ-Έβερτον 2-1
Νότινγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας 1-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 3-3
Τότεναμ-Λούτον 2-1
Τσέλσι-Μπέρνλι 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ