Ποστέκογλου: «Θα λάτρευα να είχα ένα τηλεχειριστήριο και να έβαζα όπου ήθελα τους παίκτες μου»

Ποστέκογλου: «Θα λάτρευα να είχα ένα τηλεχειριστήριο και να έβαζα όπου ήθελα τους παίκτες μου»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ομολόγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 της Τότεναμ με την Γουέστ Χαμ, ότι θα ήθελε να ελέγχει με joystick τους ποδοσφαιριστές του.

Η Τότεναμ έχασε έδαφος στη μάχη της τετράδας μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και δεν μπόρεσε να πιάσει την Άστον Βίλα στην 4η θέση της Premier League.

Μετά τον αγώνα ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι θα ήθελα να έχει… τηλεχειριστήριο να ελέγχει τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι ελέγξαμε καλά το ματς στο μεγαλύτερο κομμάτι του. Η Γουέστ Χαμ είνα μεγάλη, δυνατή ομάδα. Αμύνονται χαμηλά στο γήπεδο και σου κάνουν δύσκολη τη ζωή. Θα πρέπει να είσαι πολύ ήρεμος στην προσέγγιση του αγώνα και να έχεις τρομερής πειθαρχεία επειδή αποτελούν απειλή με τις αντεπιθέσεις. Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση αλλά στη συνέχεια τα πήγε καλά στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Αυτό που μας έλειψε όμως ήταν το καθαρό μυαλό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου», τόνισε ο 58χρονος προπονητής των σπιρουνιών, για να προσθέσει με νόημα: «Είναι όμως ανθρώπινα όντα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα λάτρευα να είχα ένα τηλεχειριστήριο και να τους έβαζα όπου ήθελα αλλά δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Μερικές φορές έχουμε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζουμε. Υπήρχαν στιγμές που η μπάλα περνούσε παράλληλα προς την εστία όπου έπρεπε να ήμασταν εκεί. Είναι όλα θέμα ανάπτυξης. Για αυτό το λόγο έχουμε προπονητές και αναπτύσσουμε ένα σύστημα. Δεν είμαστε τελειωμένο κεφάλαιο και το ξέρουμε αυτό. Από αυτά που είδα απόψε πιστεύω ότι η ομάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ