Λίβερπουλ και Αμορίν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών

Λίβερπουλ και Αμορίν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών

Ο Ρούμπεν Αμορίν αλλά και η Λίβερπουλ, διέψευσαν τις τελευταίες πληροφορίες που ήθελαν τις εμπλεκόμενες πλευρές να έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αποτελεί τον πρώτο στόχο της Λίβερπουλ για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο την ομάδας, από τη στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποτελέσει το καλοκαίρι παρελθόν.

Οι τελευταίες πληροφορίες και τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία των «reds» με τον προπονητή της Σπόρτινγκ και κατ’ επέκταση με την ομάδα της Λισαβόνας, ωστόσο το εν λόγω σενάριο διαψεύστηκε από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Αλαφούζου στον Βρούτση!

«Εντελώς ανακριβής», ήταν το σχόλιο ανθρώπων της Λίβερπουλ για την παραπάνω πληροφορία που προέκυψε από το «Skysports», τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Κάτι αντίστοιχο αναφέρει και η πορτογαλική «Record», η οποία σημειώνει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ούτε και του αγγλικού συλλόγου με τον 39χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις των «λιονταριών» που διεκδικούν το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, οι όποιες διαπραγματεύσεις λαμβάνουν χώρα, είναι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στους εκπροσώπους του Αμορίν, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία και με την Σπόρτινγκ, η οποία ζητάει να καταβληθεί η ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του για να τον αποδεσμεύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ