Ντε Τσέρμπι: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για την Ευρώπη – Όμιλος Champions League αυτός με ΑΕΚ, Άγιαξ και Μαρσέιγ»

Ντε Τσέρμπι: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για την Ευρώπη – Όμιλος Champions League αυτός με ΑΕΚ, Άγιαξ και Μαρσέιγ»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μίλησε για την πρώτη συμμετοχή της Μπράιτον στην Ευρώπη και τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη γι' αυτή την πρόκληση.

Σε έναν απολογισμό της παρθνικής ευρωπαϊκής παρουσίας της Μπράιτον προχώρησε ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αγγλίας.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως η Μπράιτον δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτή την πρόκληση ενώ χαρακτήρισε τον όμιλο στο Europa League με ΑΕΚ, Άγιαξ και Μαρσέιγ, όμιλο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Μπερτομέου βάζει «φωτιά» στην Euroleague

Όσα είπε ο Ντε Τσέρμπι: 

«Είχα πει μετά το ματς με την Ρόμα, όπου χάσαμε με 4-0 ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για την Ευρώπη και συνεχίζω να το πιστεύω. Δεν είχαμε οργανώσει τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο και φάνηκε αυτό σε αρκετά ματς τόσο στο Europa League όσο και στο πρωτάθλημα.

Παίξαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Μαρσέιγ, Άγιαξ και ΑΕΚ που θύμιζε Champions League. To σωματικό και ψυχικό κόστος ήταν μεγάλο. Ίσως να μην είχαμε το απαραίτητο βάθος για να αντιμετωπίσουμε μία επιζήμια διαδοχή τραυματισμών. Εν τέλει θα έλεγα πως η σεζόν της Μπράιτον στην Ευρώπη ήταν διδακτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ