Στηρίζει τον Γκρίλις ο Πεπ: «Αυτός είναι ο Τζακ που γνωρίζουμε από την περασμένη σεζόν»

Στηρίζει τον Γκρίλις ο Πεπ: «Αυτός είναι ο Τζακ που γνωρίζουμε από την περασμένη σεζόν»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στήριξε με δηλώσεις του τον Τζακ Γκρίλις τονίζοντας πως αρχίζει να θυμίζει τον περσινό εαυτό του.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, επιστρέφει στη φόρμα που βρισκόταν όταν ο σύλλογος κέρδισε το «τρεμπλ» την περασμένη σεζόν, δήλωσε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα πριν από τη σημερινή (13/4) σύγκρουση της Premier League με τη Λούτον.

Ο 28χρονος έκανε 50 εμφανίσεις στην σεζόν 2022-23, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει το Champios League, την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

Ωστόσο, ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμών. Ο Γκρίλις έχει πραγματοποιήσει 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ.

Επέστρεψε στη δράση στα τέλη Μαρτίου και έπαιξε βασικό ρόλο στην ισοπαλία (3-3) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο της αγώνα των προημιτελικών του Champions League.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Γκρίλις», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Πρέπει να συνεχίσει μέχρι το τέλος σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να βελτιωθεί σε ορισμένα τμήματα, αλλά αυτός είναι ο Τζακ που γνωρίζουμε την περασμένη σεζόν που μας βοήθησε να το κάνουμε. Αυτή τη σεζόν δυστυχώς δεν μπόρεσε να είναι εκεί σε όλη τη διάρκεια. Αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει μάθει το μάθημα και προσπαθεί να μας βοηθήσει στο επόμενο ημίχρονο. Όχι μόνο)την επόμενη χρονιά, αλλά τα χρόνια που έχει μπροστά του για την καριέρα του ελπίζουμε ότι μπορεί να αποδώσει σε αυτό το επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ