Ανακοίνωση για τη διαιτησία με την Έβερτον εξέδωσε η Νότιγχαμ: «Θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας» (pic)

Ανακοίνωση για τη διαιτησία με την Έβερτον εξέδωσε η Νότιγχαμ: «Θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας» (pic)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Έβερτον, η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Την οργή των ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ προκάλεσε η διαιτησία του Τέιλορ στο παιχνίδι με την Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Σαμπαντέλ- Ολυμπιακός 16-10: «Χρυσές» στην καρδιά μας- Δεν τα κατάφεραν στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική ομάδα, δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ παράλληλα να καταγγέλλει ότι ο VARίστας είναι οπαδός της Λούτον, η οποία επίσης μάχεται για την παραμονή στην Premier League. «Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές», τονίζει μεταξύ άλλων η βρετανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις – τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν – κάτι το οποίο πολύ απλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε. Προειδοποιήσαμε την κεντρική επιτροπή διαιτησίας πριν το παιχνίδι ότι ο VARίστας είναι οπαδός της Λούτον, όμως δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Τώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ θα εξετάσει όλες τις επιλογές της».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ