Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για να καθοδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ακόμα μία βαριά ήττα τη φετινή σεζόν στην Premier League, αυτή τη φορά από την Κρίσταλ Πάλας με 4-0.

Είναι η 13η ήττα της Γιουνάιτεντ, επίδοση που είναι η χειρότερη από τη σεζόν 1992-93, όταν και δημιουργήθηκε η Premier League.

Παράλληλα, αυτή ήταν η όγδοη ήττα στην ιστορία των κόκκινων διαβόλων με 4+ γκολ διαφορά στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τις τρεις εξ αυτών αν έχουν έρθει υπό την καθοδήγηση του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής συνεχίζει να εκφράζει την πίστη του ότι είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη μέρα του, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συντριβή.

«Είχαμε χαμηλή απόδοση, δεν αντιδράσαμε όπως θα θέλαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Έχουμε προβλήματα ειδικά στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή τη συνθήκη.

Θα συνεχίσω να παλεύω. Προετοίμασα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό, αλλά θα βρούμε την ενέργεια για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ.

Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους τότε έχουμε καλές ελπίδες. Μας λείπει σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή και έχουμε προβλήματα», ήταν τα λόγια του 54χρονου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ