Στην Αγγλία ο Ραϊόλα για να συζητήσει με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για Μπαρτσελόνα-Πογκμπά

Στην Αγγλία ο Ραϊόλα για να συζητήσει με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για Μπαρτσελόνα-Πογκμπά

Ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται στην Αγγλία για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο διεθνή

Οι εξελίξεις του ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον Πολ Πογκμπά φαίνεται να τρέχουν, καθώς ο μάνατζερ του Γάλλου μέσου βρίσκεται στην Αγγλία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» η πρόθεση του Πογκμπά είναι να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διάβολους» αν υπάρξει πρόταση από τους «μπλαουγκράνα» ή ακόμα και από τη Γιουβέντους, η οποία ονειρεύεται να φέρει πίσω στο Τορίνο τον Γάλλο διεθνή.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο όπως και οι φίλοι της ομάδας, ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι με την περσινή απόδοση του Πρωταθλητή Κόσμου με τη Γαλλία και μάλιστα του καταλόγιζαν και έλλειψη πάθους όταν αυτός βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Πολ Πογκμπά δεν είναι ευχαριστημένος με τη μεταχείριση του από τον Μουρίνιο καθώς οι δυο τους συγκρούστηκαν αρκετές φορές πέρσι γι αυτό και επιθυμεί να αποχωρήσει είτε για τη Μπάρτσα είτε για τους «μπιανκονέρι».

Το σίγουρο είναι ότι εξελίξεις στο θέμα αναμένονται άμεσα, τώρα που ο Ραϊόλα βρίσκεται στο «νησί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ