Χωρίς Λίβερπουλ η πρόβλεψη του Νεϊμάρ για την τετράδα της Premier League

Χωρίς Λίβερπουλ η πρόβλεψη του Νεϊμάρ για την τετράδα της Premier League

Ο Νεϊμάρ έκανε την πρόβλεψή του ως προς ποια θα είναι η πρώτη τετράδα της Premier League, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Λίβερπουλ θα μείνει εκτός.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, έκανε την πρόβλεψή του ως προς το ποιος θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League και ποιοι θα μπούνε στην πρώτη τετράδα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Λίβερπουλ θα μείνει εκτός αυτής, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

«Δεν είναι εύκολο να πει κανείς ποιος θα κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολλές πιθανότητες. Δεύτερη θα είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρίτη η Τσέλσι. Στην τέταρτη θέση νομίζω πως θα τερματίσει η Τότεναμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος άσος, προκαλώντας την εντύπωση του κοινού όχι τόσο ως προς τις προσδοκίες του για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά για το γεγονός ότι άφησε τους Κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ εκτός τετράδας.

Εκτός άφησε, βέβαια, και την Άρσεναλ του πρώην προπονητή του, Ουνάι Έμερι, η οποία όμως δεν έχει πραγματοποιήσει το ίδιο καλό ξεκίνημα με τη Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ