Σκόουλς και Φέρντιναντ αποθεώνουν τον Πογκμπά

Σκόουλς και Φέρντιναντ αποθεώνουν τον Πογκμπά

Με τα καλύτερα λόγια για τον Πολ Πογκμπά μίλησαν οι δύο πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έπειτα από ένα νωθρό ξεκίνημα στη φετινή χρονιά, ο Πολ Πογκμπά πραγματοποίησε αρχηγική εμφάνιση και με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας νίκη επί της Γιανγκ Μπόις με 3-0 για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πολύ καλή απόδοση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ρίο Φέρντιναρντ και Πολ Σκόουλς οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο σταρ.

«Πολλοί μέσοι αυτές τις μέρες παίζουν απλά. Εκείνος έπαιξε επιθετικά, μοιράζοντας πολλές πάσες. Αυτό το παιδί ξεχειλίζει από ταλέντο.» δήλωσε ο πρώην αμυντικός και αρχηγός της ομάδας του Μάντσεστερ και συμπλήρωσε «Προσπαθεί να ελέγχει το παιχνίδι της ομάδας, ενώ ζητάει συνέχεια η μπάλα να περνάει από αυτόν. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και εκείνοι πρέπει να τον κρατήσουν σταθερό και σε καλή φόρμα.»

Από την πλευρά του ο Πολ Σκόουλς ο οποίος ανά καιρούς έχει ασκήσει κριτική στον Πογκμπά είπε: «Εάν μπορέσει και πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις πιο συχνά, κανένας στον κόσμο δεν θα μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Παίκτες με την δική του ικανότητα, ταχύτητα και σωματοδομή θα πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να παίζουν πιο επιθετικά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ