Το νέο συμβόλαιο του Κέιν προκαλεί πρόβλημα στα αποδυτήρια της Τότεναμ

Το νέο συμβόλαιο του Κέιν προκαλεί πρόβλημα στα αποδυτήρια της Τότεναμ

Τρεις εκ των κορυφαίων παικτών της Τότεναμ έχουν απαιτήσει συμβόλαια με σαφώς αυξημένες αποδοχές, με αφορμή την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Χάρι Κέιν. Η διοίκηση των Λονδρέζων αρνείται, με συνέπεια να δημιουργείται πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Σοβαρότατο πρόβλημα έχει προκαλέσει στην Τότεναμ η σημαντική άνοδος του ετήσιου μισθού του Χάρι Κέιν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της βρετανικής Sun. Πολλοί ποδοσφαιριστές του Μαουρίσιο Ποτσετίνο παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι από την απόσταση που υπάρχει μεταξύ του κασέ του 24χρονου επιθετικού και των υπόλοιπων, θεωρώντας δυσανάλογη τη διαφορά.

Βάσει της νέας συμφωνίας με τους Λονδρέζους που επισημοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ο Άγγλος διεθνής επιθετικός λαμβάνει 13.000.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που τον καθιστά με διαφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, πάνω από τον Γάλλο τερματοφύλακα, Ούγκο Λορίς.

Η βρετανική εφημερίδα τονίζει πως έχει εκφραστεί δυσαρέσκεια από τους Κρίστιαν Έρικσεν, Τόμπι Αλντερβάιρελντ και Ντάνι Ρόουζ, οι οποίοι έχουν απαιτήσει από τη διοίκηση του συλλόγου νέο συμβόλαιο με σαφώς βελτιωμένες αποδοχές. Συγκεκριμένα, φέρονται να ζητούν αύξηση της τάξης του 40%, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, να μην είναι πρόθυμος να τους προσφέρει κάτι τέτοιο.

Οι κορυφαίοι παίκτες της αγγλικής ομάδας πολιορκούνται από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων και οι τρεις προαναφερθέντες, με συνέπεια η πίεση προς την πλευρά των Πετεινών να είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια. Παρά ταύτα, η ομάδα του Λονδίνου έχει καταφέρει να κρατήσει την πλειοψηφία από τα αστέρια της στο ρόστερ, κατορθώνοντας να τους βλέπει να αποχωρούν σταδιακά και να μη χαλάει την ισορροπία του συνόλου του Αργεντινού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ