Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-0

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-0

Οι Γλάροι με γκολ του Γκλεν Μάρεϊ επικράτησαν με 1-0 της Γουέστ Χαμ του Αρτούρ Μαζουάκου και επέστρεψαν στις νίκες μετά πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Επιτέλους νίκη για την Μπράιτον! Οι Γλάροι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκλεν Μάρεϊ επικράτησαν με 1-0 της Γουέστ Χαμ, για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Βρετανός επιθετικός σκόραρε το 5ο γκολ του στη φετινή διοργάνωση και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη, μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η Μπράιτον στα τελευταία της παιχνίδια είχε 3 ήττες και 2 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Τα συνεχόμενα στραβοπατήματα πείσμωσαν τους παίκτες του Κρις Χάτον, οι οποίοι απόψε έβγαλαν εγωισμό και αντίδραση και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη. Το αποψινό τρίποντο τους ανεβάζει– έστω και προσωρινά – στην 12η θέση και πλέον κοιτάζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού πέτυχε ο Μάρεϊ στο 25’ με πλασέ, μετά τη σέντρα του Καγιάλ. Οι Λονδρέζοι μετά το γκολ ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν την κατοχή, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Το ματς, μάλιστα, παρά τη νίκη της Μπράιτον, ολοκληρώθηκε με την Γουέστ Χαμ να έχει τη συντριπτική κατοχή της μπάλας (65-35), αλλά και 16-9 τελικές υπέρ της ομάδας του Πελεγκρίνι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή 5/10

Μπράιτον-Γουέστ Χαμ 1-0
(25’ Μάρεϊ)

Σάββατο, 6/10 

Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς
Λέστερ-Έβερτον
Τότεναμ-Κάρντιφ
Γουότφορντ-Μπόρνμουθ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή, 7/10

Φούλαμ-Άρσεναλ (14:00)
Σουόνσι-Τσέλσι (16:15)
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ