Έβερτον : Σε συζητήσεις με τον Σαμ Αλαρντάις

Έβερτον : Σε συζητήσεις με τον Σαμ Αλαρντάις

Ο πρώην τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας θέλει συμβόλαιο 2,5 χρόνων, αλλά θα συμβιβαστεί αν οι όροι είναι ελκυστικοί γι' αυτόν.

Η Έβερτον έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Σαμ Αλαρντάις σε μια προσπάθεια να βρει έναν προπονητή προκειμένου να τη βοηθήσει να σώσει τη σεζόν. Οι μπλε του Μερσεϊσάιντ βρίσκονται στην 16η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 12 μόλις βαθμούς.

Ο Αλαρντάις είχε προταθεί στο σύλλογο και πριν μερικές εβδομάδες, αλλά οι απαιτήσεις του δεν άφησαν τη συμφωνία να ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, ήθελε συμβόλαιο 2,5 ετών, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή μπορεί να συμβιβαστεί εάν τα μπόνους που θα περιέχονται στο συμβόλαιο τον καλύψουν.

Ο ιδιοκτήτης των «ζαχαρωτών», Φαράντ Μοσίρι έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του 63χρονου προπονητή θέλοντας να βρεθεί η χρυσή τομή για να τελειώσει η συμφωνία. Ο Ιρανός επιχειρηματίας είχε αποτύχει να φέρει τον Μάρκο Σίλβα στην ομάδα του. Μάλιστα και το όνομα του Κάρλο Αντσελότι είχε τεθεί υπό συζήτηση, ωστόσο οι απαιτήσεις του Ιταλού κόουτς ήταν απαγορευτικές.

Ο Σαμ Αλαρντάις αποτελεί μια από τις τελευταίες καλές επιλογές για τον πάγκο της Έβερτον, αναφορικά με τη φήμη, την εμπειρία, την οργάνωση και τα θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία της αγγλικής ομάδας με τον Άγγλο πολύπειρο προπονητή, θα είναι μια ανακούφιση για τον υπηρεσιακό κόουτς της, Ντέιβιντ Άνσγουορθ.

Αυτό, διότι ο 44χρονος τεχνικός έχει μεγάλη πίεση και ευθύνη και σίγουρα θα ήθελε να έρθει στον πάγκο της Έβερτον ένας κανονικός και έμπειρος προπονητής. Το τι μέλλει γενέσθαι βέβαια σχετικά με την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ