Κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών για την Τσέλσι, 19 μετακινήσεις ανηλίκων στο «ραντάρ» της FIFA

Κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών για την Τσέλσι, 19 μετακινήσεις ανηλίκων στο «ραντάρ» της FIFA

Η Τσέλσι βρίσκεται κάτω από τη στενή παρακολούθηση της FIFA, καθότι υπάρχουν υποψίες για παραβίαση κανονισμών σε 19 μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών για την ακαδημία της.

Το «καμπανάκι» έχει χτυπήσει για πολλούς. Τώρα ήρθε η ώρα της Τσέλσι. Τα Football Leaks κάνουν λόγο για ορατό κίνδυνο απαγόρευσης μεταγραφών για τους Μπλε του Λονδίνου, ελέω των πρακτικών τους σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών για την ακαδημία τους.

Τις αποκαλύψεις έκανε το ιταλικό Μέσο Mediapart, αναφέροντας πως ο κίνδυνος έχει να κάνει με διετή απαγόρευση, δηλαδή τέσσερις μεταγραφικές περιόδους, και ότι οι υποθέσεις που έχουν διερευνηθεί από το αρμόδιο όργανο της FIFA φτάνουν τις 19. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η αντίστοιχη του Μπερνάρντ Τραορέ.

Η Τσέλσι εξέδωσε δελτίο Τύπου σύμφωνα με το οποίο «ο σύλλογος συνεργάζεται πλήρως με τη FIFA και παρέχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της FIFA. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω ένα θέμα που αφορά σε απόρρητα συμβόλαια ή ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ