Άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα ζητήσει η FA για τον Στάριτζ

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα ζητήσει η FA για τον Στάριτζ

«Χοντραίνει» η υπόθεση του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό. Την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου αναμένεται να ζητήσει η FA.

Ολο και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει μετά τη μέρα η υπόθεση του Ντάνιελ Στάριτζ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ θεωρείται ύποπτος για στοιχηματισμό και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου

Συγκεκριμένα την υπόθεση έχει αναλάβει η επιτροπή ακεραιότητας της αγγλικής ομοσπονδίας οι οποία και ερευνά τις κατηγορίες που αφορούν τον 29χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή. Ετσι έχουν τον δικαίωμα να ζητήσουν ζητήσουν να ακούσουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του.

Από την πλευρά του ο Στάριτζ αρνείται με πείσμα τις κατηγορίες που αφορούν την παράνομη συμμετοχή του σε στοιχηματισμό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Γουέστ Μπρομ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τους «κόκκινους».

Πλέον η ομοσπονδία αναμένει την απολογία του Στάριτζ μέχρι τις 18:00 της Παρασκευής.

Να θυμίσουμε ότι οι κατηγορίες αναφέρονται στην περίοδο του Ιανουαρίου του 2018, όταν ο Άγγλος διεθνής μετακόμισε από τη Λίβερπουλ στη Γουέστ Μπρομ με τη μορφή δανεισμού.

Η παραπάνω θεωρήθηκε μια μη… λογική επιλογή από τον Στάριτζ, καθώς η Γουέστ Μπρομ πάλευε για τη σωτηρία της και την ίδια περίοδο ο διεθνής φορ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ίντερ, η Σεβίλλη και η Νιουκάστλ.

Μάλιστα στο στοίχημα το να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Μπρομ δινόταν με απόδοση 50/1, μια απόδοση η οποία έπεσε στο 5/2 το 24ωρο πριν από την οριστικοποίηση του δανεισμού του. Κάτι που μάλλον προκλήθηκε από το ότι ξαφνικά παίχτηκαν μεγάλα ποσά στο να μεταγραφεί στη Γουέστ Μπρομ.

Έτσι, προέκυψαν οι υποψίες ότι ο Στάριτζ πιθανώς να είχε κάποια ανάμειξη σε αυτήν την εξέλιξη και πλέον μένει να δούμε τι ακριβώς θα αποδειχθεί μετά την σχετική έρευνα που διενεργείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ