Έβερτον : Μια ανάσα από Αλαρντάις

Έβερτον : Μια ανάσα από Αλαρντάις

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του στον πάγκο της Έβερτον ο Σαμ Αλαρντάις. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο πρώην τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο αντικαταστάτης του Ρόναλντ Κούμαν μέσα στο επόμενο 24ωρο. Τα ζαχαρωτά φαίνεται πως βρήκαν τον άνθρωπο τους έναν μόλις μήνα μετά […]

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του στον πάγκο της Έβερτον ο Σαμ Αλαρντάις. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο πρώην τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο αντικαταστάτης του Ρόναλντ Κούμαν μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Τα ζαχαρωτά φαίνεται πως βρήκαν τον άνθρωπο τους έναν μόλις μήνα μετά την απόλυση του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας. Βέβαια η κατάσταση δεν έχει αλλάξει ούτε με τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Άνσγουορθ, με την ομάδα να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Άλαρνταις θα κληθεί να σώσει την καταστροφική μέχρι στιγμής σεζόν της Έβερτον και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να δικαιώσει τη φήμη του ως προπονητή των επικίνδυνων αποστολών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ