Γουέστ Μπρομ : Επίσημα προπονητής της ο Άλαν Πάρντιου

Γουέστ Μπρομ : Επίσημα προπονητής της ο Άλαν Πάρντιου

Η Γουέστ Μπρομ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου στην τεχνική της ηγεσία.

Η Γουέστ Μπρομ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου στην τεχνική της ηγεσία. Τις τελευταίες ώρες η συμφωνία της αγγλικής ομάδας με τον νέο της προπονητή ήταν γνωστή.

Έπειτα από την απόλυση του Τόνι Πιούλις η Γουέστ Μπρομ βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 56χρονου έμπειρου κόουτς κι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Οι «Μπάγκις» βρίσκονται στη 16η θέση της Premier League μετά από 14 αγωνιστικές, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία 13 ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις (0-6-7).

Ο Άλαν Πάρντιου έχει απουσία ενός χρόνου από τους πάγκους, καθώς τη σεζόν 2015-16 ήταν προπονητής της Κρίσταλ Πάλας. Έκτοτε δεν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας μέχρι που πλέον έχει το «τιμόνι» της Γουέστ Μπρομ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές που βρίσκονται στην Αγγλία.

Στο παρελθόν έχει προπονήσει μόνο αγγλικές ομάδες. Ειδικότερα, έχει υπάρξει προπονητής στις Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον, Σαουθάμπτον, Νιουκάστλ και Κρίσταλ Πάλας.

https://twitter.com/WBA/status/935821957701996544

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ