Στην Εβερτον με χρυσό συμβόλαιο ο Αρλαρνταϊς!

Στην Εβερτον με χρυσό συμβόλαιο ο Αρλαρνταϊς!

Την τεχνική ηγεσία της Εβερτον για τον επόμενο 1,5 χρόνο τουλάχιστον ανέλαβε ο 63χρονος τεχνικός, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Φαράντ Μοσίρι.

Τις τύχες τις Εβερτον εν λευκώ ανέλαβε ο Σαμ Άλαρνταϊς. Ο 63χρονος τεχνικός υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο διάρκειας αρχικά 1,5 έτους (αρχικά) με το οποίο θα αμείβεται με το ποσό των περίπου 6 εκατομμυρίων λιρών ετησίως!

Ο Μπιγκ Σαμ όπως είναι το παρατσούκλι του επέστρεψε από διακοπές την Τετάρτη (29/11) και έδωσε αμέσως τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Φαράντ Μοσίρι. Ο ιδιοκτήτης της Εβέρτον τόνισε χαρακτηριστικά για τη συμφωνία: «Ο Άλαρνταϊς μπορεί να μείνει όσο θέλει»!

Να συμπληρώσουμε ότι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, το ερχόμενο Σάββατο στο ματς με τη Χάντερσφιλτν στο Γκούντισον Πάρκ. Εξάλλου, στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και ο θρύλος της Αρσεναλ Σάμ Λι.

Βασικός στόχος του Άλαρνταϊς είναι η σωτηρία, καθώς μετά από 13 ματς στην Premier Leageu, η ομάδα του βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ