Νέο ρεκόρ για τον Χάρι Κέιν! (vid)

Νέο ρεκόρ για τον Χάρι Κέιν! (vid)

Ο Κέιν με το γκόλ που πέτυχε κόντρα στην Κάρντιφ, έχει σκοράρει απέναντι και στις 28 ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ που έχει αντιμετωπίσει. Επίσης με το σημερινό του γκολ έπιασε τους Άντι Κόουλ και Στίβεν Τζέραρντ, στην κορυφή των σκόρερ στους αγώνες της πρωτοχρονιάς.

Ο «οδοστρωτήρας» Χάρι Κέιν τείνει να εξελιχθεί στον κορυφαίο Άγγλο επιθετικό όλων των εποχών. Ο Κέιν έχει πάρει στις πλάτες του τόσο την Τότεναμ όσο και την Εθνική Αγγλίας και σκοράρει κατά ριπάς απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ο 25χρονος σέντερ φορ με το γκολ που πέτυχε σήμερα (1/1) απέναντι στην Κάρντιφ, έχει πλέον σκοράρει απέναντι και στις 28 ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ που έχει βρεθεί αντιμέτωπος. Η Ουαλική ομάδα ήταν η μοναδική που είχε αντισταθεί στο Κέιν, τις προηγούμενες τρεις  φορές που είχε αντιμετωπίσει τους Λονδρέζους. Η τέταρτη όμως ήταν και η φαρμακερή, καθώς ο αρχηγός των «πετεινών» άνοιξε το σκορ στην αποψινή αναμέτρηση στο 3ο λεπτό, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Εκτός αυτού, με το σημερινό του γκολ, ο Χάρι Κέιν έπιασε τον Άντι Κόουλ και τον Στίβεν Τζέραρντ στην κορυφή των σκόρερ των παιχνιδιών που διεξάγονται την πρωτοχρονιά. Τόσο ο αρχηγός της Τότεναμ, ο παλαίμαχος στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο θρύλος της Λίβερπουλ, έχουν από 5 γκολ στα ματς της πρωτοχρονιάς. Για να ξεχωρίσει όμως κι άλλη μία φορά ο Κέιν, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει και τρεις ασίστ στους αγώνες της πρώτης του Ιανουαρίου, απέναντι στη μία που έχουν οι άλλοι δύο. Όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι το 60ο λεπτό που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Δείτε το γκολ του Χάρι Κέιν απέναντι στην Κάρντιφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ